Algemene voorwaarden

TOTSTANDKOMING VAN DE OVEREENKOMST

Catalini is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden.

Als Catalini jouw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

 

PRIJZEN EN KOSTEN

De prijzen op www.catalini.nl zijn inclusief 21% BTW.

 

De prijzen die op www.catalini.nl genoemd worden zijn exclusief verzend-en administratie kosten.

De verzendkosten die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht bedragen €6,95 mits u besteld boven €50,00 euro dan zijn de verzendkosten voor onze rekening.DRUK-,ZETFOUTEN EN PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN.

 

LEVERING

Catalini betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het verzenden van de bestelde artikelen.

Catalini verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats ongeveer 3-5 werkdagen nadat de bestelling is ontvangen.

 

BEZORGADRES EN LEVERING

Als je bij Catalini besteld, word je bestelling bij je thuis bezorgt. Bestellingen worden alleen in nederland bezorgt. Als een pakket niet bezorgt kan worden, wordt er €6,95 in rekening gebracht voor de retourzending.

 

HERROEPINGSRECHT

Voor al je aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen. In deze periode heb je herroepingsrecht; dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichting van jouw kant- afgezien van de retourkosten van €6,95 euro de artikelen die je hebt ontvangen terug te zenden.Je dient dan de artikelen onbeschadigt en ongebruikt in de orginele verpakking terug te zenden. LET WEL!!! ALS EEN ARTIKEL BESCHADIGT TERUG KOMT NEMEN WIJ DIT NIET RETOUR!!! Ons advies, pas de schoen of laars op vloerbedekking of een mat, de zolen zijn erg delicaat.

In geval van retour zenden en geen beschadigingen krijgt u uw geld binnen 30 dagen terug. Besluit je een deel van bestelde artikelen te houden dan zijn de verzendkosten ook voor uw rekening.

 

Als extra service kun je onbeschadigde en ongebruikte artikelen ook ruilen of retourneren in onze winkel. Je ontvangt dan een tegoed kaart.

De tegoed kaart is onbeperkt geldig.

 

Als je een verkeerde bestelling ontvangt, kun je het terugsturen en zijn de verzendkosten voor onze rekening.

LET OP!!! ARTIKELEN UIT DE UITVERKOOP KUNNEN NIET GERUILD WORDEN!!

 

TRANSPORT GARANTIE

Alle zendingen worden door Catalini verzekerd. Als je voor het openen van je pakket schade constateert aan de verpakking, neem dan meteen contact met ons op.

 

LEEFTIJDGRENS

Catalini accepteert geen bestellingen van personen onder de 18 jaar.

 

RECLAMATIE

Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van Catalini calzature, aarzel dan niet en neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Mocht je een klacht hebben over een geleverd artikel neem dan binnen 1 maand na datum van aankoop contact met ons op. Bij een ingediende klacht word binnen 3 weken contact met u opgenomen.

 

BEDRIJFSINFORMATIE

Catalini calzature

Anjerstraat 3

5701 EX HELMOND
HOLLAND

0492-474792

Catalini is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 17102588.

BTW-nummer: NL 166226518 B01