Over ons

Catalini Calzature brengt Italie naar Helmond


Vicky Catalini runt samen met haar Italiaanse man sinds april 2009 Catalini Calzature Schoenmode en Lederwaren aan de Anjerstraat 3 in Helmond. "Mijn man is Italiaans daarom zijn wij veel in het wonderschone Italie te vinden. Onder andere in de streek Marche, waar mijn man geboren is. Dat gebied is wereldberoemd om zijn schoenen en mode. Maar in Italie vragen ze voor de kwaliteit ook een navenante prijs. Wij wilden die Italiaanse kwaliteit voor een bescheiden prijs nu in Helmond aanbieden," legt Catalini uit.

 

Inmiddels werkt Vicky Catalini al 20 jaar als pedicure. "Dat doe ik nog steeds, maar toen het pand naast de pedicure leeg kwam te staan besloot ik de gok te nemen. Nu huren we het pand en zijn we al enkele jaren bezig met onze schoenenwinkel. De familie van mijn man werkt in Italie al lang in de schoenen- en modewereld,het zit dus een beetje in de genen. En ik moet zeggen, het was een uitstekende beslissing. Ik heb er geen moment spijt van. Het is goed te combineren met onze andere werkzaamheden en activiteiten. En het is toch iets wat helemaal van jezelf is."

 

"Om de kwaliteit van onze producten te garanderen werken we alleen met bekende merken op het gebied van schoenen, zoals Karmine, Multi moda, Gios eppo, Milano en Q6. Zo staan onze schoenen garant voor een lange tijd draagplezier. Voor onze tassen en modeaccesoires, zoals riemen geldt hetzelfde. Ze moeten niet alleen mooi en gebruiksvriendlijk zijn, maar ze moeten ook kwalitatief in orde zijn. Dat we kwaliteit hoog in ons vaandel dragen, werpt zijn vruchten af.  Wij zorgen ervoor dat mensen niet helemaal naar Italie hoeven voor mooie designschoenen van goede kwaliteit," aldus Vicky Catalini.

 

En dankzij mijn werk als pedicure naast mijn werk in eigen winkel, kan ik onze klanten goed van dienst zijn. Zo kan ik onze klanten extra uitleg geven over de voor hen geschikte schoenen. Catalini Calzature Schoenmode en Lederwaren aan de Anjerstraat 3 in Helmond is geopend van woensdag tot vrijdag van 10 tot 18 uur. En op zaterdag kunnen klanten met een gevoel voor kwaliteit en mode terecht van 09.30 tot 16.00 uur. Behandelingen voor pedicure en /of manicure gaan op afspraak.